Säsongsplats

Boka in er säsongsplats i Storforsen! Vi har öppet både sommar och vinter med generösa priser. Förutom närheten till forsen finns även roliga aktiviteter runtom.

Vintertid är ett besök till Kåbdalis – Norrbottens mest besöka skidanläggning – ett måste! Bara 30 minuter med bil från Storforsen finns en mängd olika backar med en lång säsong från oktober till maj. I närheten finns även företaget På Land och Vatten som anordnar forsränning sommartid och fiske året om. Inne på hotellet finns vår restaurang där ni kan äta och dricka gott. Vi serverar frukost, lunch och middag alla dagar.

Ta en promenad upp till naturreservatet och njut av naturen och lugnet. Bada, sola, gör upp en eld och grilla. På den stora utomhusscenen är det ofta föreställningar under sommaren och det anordnas bland annat Storforsens Julmarknad kring första advent. Passa även på att besöka Storforsen Shop som säljer lokala hantverk.

Varmt välkomna till Storforsen!

TripAdvisor Rating TripAdvisor Rating TripAdvisor Rating TripAdvisor Rating TripAdvisor Rating

”Fina platser för husbilar och husvagnar. Nyanlagda gräs och grus platser. Nytt servicehus. Dusch ingick ej i priset men kunde köpas till. Gratis wifi. Bruset från forsen hördes väl men var ej störande. Extra plus för lång vattensladd för vatten och hunddusch ”.

Berit – Augusti 2018