Loading...
13 Juni, 2020
Om Loppet 2020Allt du behöver vetaBo & ÄtaKontaktAnmäl dig

Storforsen MTB Classic 2020

INSTÄLLT P.G.A. COVID-19. NYTT DATUM 2021. KÖPTA BILJETTER ÅTERBETLAS.

Storslaget och utmanande. Sida vid sida med en av Europas största forsar. Möt naturen, stigarna och en av Norrbottens kronjuveler. Den 13 juni 2020 arrangerar vi Storforsen MTB Classic. Ett naturskönt cykellopp för både elit, barn och motionärer.

I Storforsen koncentreras kraften från den över 40 mil långa Piteälven. Här rusar bland annat smältvatten från Sulitelmaglaciären förbi, på sin färd mot kusten och havet.
Vid älvens sida har både människor och djur lämnat spår i form av stigar och andra färdvägar. Den 13 juni 2020 arrangerar vi Storforsen MTB Classic. Ett cykellopp som kombinerar en fantastisk miljö med en intressant och varierande bansträckning. Storforsen MTB Classic kommer att erbjuda ett 60-, 30- och 10-kilometersalternativ för elit, motionärer och barn. Detta är med andra ord ett lopp för alla som älskar att cykla utanför staden och vägen. Från barnfamiljer till kompisgäng och tvättäkta vinnarskallar.

Den som önskar en trevlig vistelse i samband med tävlingen kan finna komfort, god mat och andra intressanta aktiviteter vid Hotell Storforsen som ligger i direkt anslutning till tävlingsområdet.

Varmt välkommen till en svårslagen upplevelse och utmaning. Välkommen till Storforsen MTB Classic 2020.

Boka vistelsepaket

I anslutning till tävlingsområdet och som en central del i arrangemanget finns Hotell Storforsen. En modern anläggning med extremt bra läge och utsikt över vattenfallet och älven. Här kan du som tävlingsdeltagare bo bekvämt med både vänner och familj. Utbudet består av fyrstjärniga hotellrum samt en fin och välskött camping, beroende på vad du önskar. I restaurangen och baren hittar du middagsbuffé samt lunch och frukost. I samband med Storforsen MTB Classic tillkommer ett utökat erbjudande av både mat och nöjen. Mer information om detta presenteras närmare arrangemanget.